Logo

Kalvekødssuppe 2 - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Trykkoger: 40-50 min. - alm. gryde: 2-3 timer.

2 kg oksebov, tværreb eller bryst
3 l vand
1 ½ spsk salt
3 gulerødder
2 porrer
1 persillerod
Suppevisk af: 3 selleritoppe, 1 bdt persille, 1-2 porretoppe.
Ved serveringen: Evt. kød og melboller.

Kom kødet i trykgryden med vand og salt.
Trykkog ca. 40-50 min. afhængig af tykkelse, kvalitet og modningsgrad.
Rens grønsagerne imens.
Afkøl hurtigt trykgryden.
Tilsæt grønsager og suppevisk.
Bring gryden på tryk igen og hold det 8 minutter.
Tag trykket af gryden - hurtigt eller langsomt.
Si suppen, skum den evt. for fedt.
Skær gulerødder og persillerod i terninger, porrerne i skiver og kom dem på suppen.
Kom evt. også kød- og melboller på suppen.
Server kødet med karrysauce, aspargessauce, champignonsauce eller dildsauce lavet af noget af suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her