Logo

Karens squashgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort hakket løg
40 g margarine
400 g oksefars
1-2 små squash i tern
250 g champignon
1 grøn peber i tern
1 ds flåede tomater
1 tsk salt
peber
1 tsk basilikum
1 tsk oregano
100g revet ost
 
Svits løg i margarine, brun kødet heri.
Lad først grøn peber svitse med, så champignon og til sidst squash.
Tilsæt resten på nær ost, og lad det simre 20 min.
Drys med ost fem minutter før servering.
Server gryderetten med ris, kartofler eller brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her