Logo

Kartoffelsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

med persille, østers og tatar af røget laks

1 stor bagekartoffel
¼ porre - det hvide
1 skalotteløg
1 bdt bredbladet persille
muskatnød
4 dl hønsebouillon
lidt smør
3 østers
100 g røget laks
dild
1 citron
1 spsk cremefraiche 38%

Skalotteløg og porre hakkes fint og sauteres i gryde.
Kartoffel skæres i små tern og sauteres med.
Tilsæt bouillon og lad suppen småsimre til kartoflerne begynder at jævne suppen.
Østers soigneres - væden hældes i en lille skål.
Laksen hakkes med kniv og røres med cremefraiche - smages til med salt, peber, citron og hakket dild.
Tataren fyldes i cylinderform og midt i laves hulning til østers.
Tatar hældes ovenpå.
Suppen og væden fra østers blendes med persille og smages til med muskatnød, salt, peber og lidt smør.
Cylinderformen placeres på dyb tallerken og suppen hældes omkring.
Pyntes med lidt frisk persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her