Logo

Kartoffelsuppe 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g bacon
2 porrer
½ kg store melede kartofler
1 ¼ l bouillon
2 store stilke frisk timian
1 dl piskefløde
1 dl cremefraiche (38%)
frisk kørvel
 
Små tern bacon svitses i gryde, fint snittet porrer tilsættes, vendes rundt til de er bløde.
Kartoflerne også i tern ( 1 cm.) kommes i og det sauterer i ca. 10 min. Bouillonen hældes ved det drysses med timian og koger ved svag varme, under låg i ca. 30 min.
Når suppen er jævn og blank røres fløden og cremefraiche ved og det koger op igen.
Serveres rygende varmt. Pyntes med kørvel på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her