Logo

Kejsersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g champignon
1 porre
1 rød peberfrugt
1 ½ spsk smør eller margarine
2 spsk hvedemel
1 ¼ l. bouillon
salt, peber
2-3 spsk madeira
1 æggeblomme
1 dl fløde
3 spsk hakket persille
 
Rens champignon og skær dem i skiver.
Skyl porren og skær den i tynde ringe.
Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i skiver.
Svits champignon og grønsager let i fedtstoffet, drys melet over og
spæd med bouillon lidt efter lidt.
Lad suppen koge ca. 15 min.
Smag til med krydderier og vin.
Pisk æggeblommen ud i fløden og kom den i suppen.
Drys med persille og servér.
Serveres med saltkiks eller knækbrød med ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her