Logo

Kirstens blendersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl fløde
25 g smør
1 stor kogt kartoffel
1 stor tomat
1 rå gulerod
¼ rå selleri
7 dl kogende vand
1 suppeterning
salt, peber
1 bdt purløg
 
Skær grønsagerne i mindre stykker og kom dem i blenderen sammen med
2 dl kogende vand, fløde og smeltet smør.
Lad blenderen køre, til grønsagerne er findelte.
Det må evt. gøres ad et par gange, hvis portionen er for stor til
blenderglasset.
Kog resten af vandet med bouillonterningen, kom grønsagsblandingen i og
giv suppen et opkog.
Smag til med salt og peber og drys med fintklippet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her