Logo

Klar chamignonsuppe med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca 400 g kyllingekød
1 ½ l bouillon (grønsags eller okse)
1 persillerod
3 stilke blegselleri
250 g champignon
200 g broccoli
3 gulerødder
1 citron
3 spsk sojasauce
salt
 
Bring bouillonen i kog, tilsæt persillerod og blegselleri og lad suppen koge under låg ved svag varme.
Kyllingekødet skæres i små stykker og koges til det er gennemkogt (kom evt 1 bouillon terning i vandet til kødet og salt).
Skær grønsagerne i tynde skiver, del broccolien i små buketter.
Tilsæt sojasauce og skal af en halv citron.
Tilsæt alle grønsager undtaget champignonen.
Kog suppen igennem ca 3-4 min.
Tilsæt kød og champignon og lad suppen koge 2-3 min mere. smag til med soja og salt. Tilbehør: evt 3 dl ris, pasta eller brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her