Logo

Kokosmælksuppe med jordskokker og kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl kokosmælk
3 dl hvidvin
5 dl hønsebouillon (evt. fra terning)
1 skalotteløg
125 g jordskokker
1 madæble
1 spsk revet, frisk ingefær
3 stængler frisk basilikum
1 stor rød chili - ¼ til suppen og resten til kylling
1 spsk karry
50 g smør
2 små kyllingebryst ca. 120 g
4 grill spid

Skræl jordskokkerne og rist dem i lidt fedtstof i gryde sammen med fint hakket skalotteløg.
Når jordskokkerne begynder at blive blanke, tilsættes småtskårne tern af afskrællet æble og karry som lige ristes af.
Tilsæt hvidvin og lad koge op.
Derefter tilsættes fint skåret, stor rød mild chili, basilikum og en anelse fint revet ingefær.
Tilsæt kokosmælk og hønsebouillon og lad suppen stå og småsimre i ca. 25 minutter ved svag varme.
Blend suppen i blender eller foodprocessor og lad den igen lige koge op før servering. Smag suppen til med salt og peber.
Hvis man synes, den godt må være ekstra energifyldt, tilsættes en anelse fløde.
Kyllingbrystet deles i to og trækkes på grillspid med strimmel af chili og steges på hed pande ca. 3 min på hver side.
Krydres med salt og peber og en anelse karry.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her