Logo

Krydret jordnøddesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olivenolie
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 tsk stødt chili
2 røde peberfrugter
225 g gulerødder
225 g kartofler
3 stilke bladselleri
1 l grønsagsbouillon
5 spsk jordnøddesmør med knas
1 kop majskerner
salt og peber
 
Opvarm olien og sauter hakker løg og hvidløg i ca. 3 minutter.
Tilsæt chili og sauter i yderligere 1 minut.
Tilsæt de fint snittede røde peberfrugter, bladselleri, gulerødder og
kartofler.
Tilsæt først grønsagsbouillonen, derefter jordnøddesmør og majskerner. Rør godt rundt.
Lad det simre i 10-15 minutter, til alle grønsager er møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her