Logo

Min lette fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse tomatjuice
2 dl tør hvidvin, ikke sød
¾ l. fiskesuppe eller vand og fiskebouillon (terninger)
2 hakkede skalotteløg
2 spsk smør
400 g rødspætte eller toskefilet
salt
1 laurbærblad
3 spsk piskefløde

Tomatjuice hvidvin og fiskesuppe blades og koger op med laurbærblad, salt og peber. Heri blandes de hakkede skalotteløg, der evt. sammen med fintsnittet hvidløg er letstegt i smør i en gryde eller pande. Suppen koger op, og nu tilsættes fiskefilet skåret ud i fingertykke stykker og desuden piskefløde. Fisken snurrer 5-6 min. i suppen, der smages til og optøede rejer tilsættes.
Giv franskbrød, flûte eller ristet brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her