Logo

Minestra di broccoli al pecorino

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g broccoli
salt og peber
80 g bacon (fx. pancetta)
2 fed hvidløg
2 flåede tomater fra dåse
2 spsk smør
¾ l hønsebouillon
150 g spaghetti
50 g reven pecorino
 
Broccoli skæres i buketter.
Halvdelen snittes i mindre fine stykker.
De resterende broccoli-buketter koges 10 minutter i letsaltet vand.
Holdes herefter varme.
Bacon skæres i tern. Hvidløg pilles og skæres i tynde skiver.
Tomaterne presses fri for saft og kerner. Skæres herefter i fine tern eller strimler.
Hvidløg og bacon sauteres let af i lidt olie.
Tomattern sauteres med til grødlignende konsistens.
Stilles herefter tilside.
De kogte broccoli tages op af gryden og der tilsættes istedet de
fintsnittede broccoli og dette koges ca. 10-15 min.
Urterne pureres og koges atter op sammen med spaghettierne som er skåret i 5 cm lange stykker, samt tomat- og hvidløgsmassen.
Koges endnu 10 min og smages herefter til med salt og peber.
De tilsidesatte hele broccoli lægges i dyb suppetallerken sammen med suppe og friskreven ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her