Logo

Minestra di finocchio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 skalotteløg
3 fennikel (ca. 600 g)
1 spsk olivenolie
1 l grønsag- eller hønsebouillon
salt og peber
2 spsk friskhakket persille
 
Skalotteløgene pilles og skæres i fine tern.
Fennikler renses og snittes i fine strimler.
Løgene sauteres gyldne i olien og fennikelstrimlerne tilsættes og sauteres med et øjeblik inden bouillon hældes på.
Suppen koges ved svag varme i 30 minutter.
Tilsidst blendes suppen i food-processor og hældes tilbage i gryden.
Gives endnu et opkog, smages til med salt og peber.
Hældes i varme suppetallerkener og drysses med friskhakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her