Logo

Minestra di zucchini con le cozze

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g squash
2 mellemstore løg
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
7 dl hønsebouillon
salt og peber
150 g piskefløde
500 g blåmuslinger
5 spsk hvidvin
1 spsk finthakket basilikum
 
Squash skylles og skæres i skiver.
Løg og hvidløg pilles. Løget skæres i fine tern, hvidløget presses.
De hele, undtagen 2 spsk løg, sauteres af i gryden uden at brune.
Tilsæt nu bouillonen og krydr med salt og peber.
Det hele koges under låg 25 min.
Tilsidst tilføjes piskefløden og suppen pureres.
Muslinger renses, skægget fjernes og dem som er åbne kasseres.
I anden gryde sauteres de resterende løg af i lidt olie og der tilsættes muslinger og vin.
Koges 5 minutter eller til muslingerne er åbne. Fonden sigtes fra og der ses efter uåbnede muslinger, som kasseres.
Kødet tages ud af skallerne og tilsættes sammen med muslingefonden og den kogte squashsuppe.
Server suppen i dybe tallerkener og drys med basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her