Logo

Nudelsuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

God mod bekymringer og vemodig sult.

500 g okseben,
salt
600 g suppekød (tyksteg)
1 bundt suppevisk
2 løg
3 tørrede chilier (hvis man kan lide det stærkt)
peberkorn
1 bundt forårsløg
friskkværnet peber
150 g nudler

Skyl oksebenene godt af, kom dem i en stor gryde sammen med 2 l koldt vand.
Bring vandet i kog.
Krydr med salt, læg suppekødet i og lad det simre godt og vel 1 time ved ganske svag varme.
Skum suppen en gang imellem.
Skyl suppevisken og skær den i store stykker.
Pil løgene og skær dem i fire.
Knus chilierne, kom grønsager, chili og et par peberkorn i gryden, lad det hele småkoge ved ganske svag varme 1 times tid.
Skyl forårsløgene og kasser de visne blade og roddusken.
Skær løgene i smalle strimler.
Tag kødet op af suppen og skær det i små stykker.
Sigt bouillonen, skum fedtet væk eller sug det op med køkkenrulle.
Få suppen til at koge igen, smag til med salt, peber og evt. chili.
Kom nudlerne i den kogende bouillon.
Lad det kun koge et par minutter (se på pakken!)
Lad også kødet og forårs løgene komme et minut i gryden.
Spises sammen med godt brød.

Det tager godt 2 timer, men der er kun noget at lave i 30 min., så nap evt. en "lille en".
Kj pr. portion: 1500

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her