Nyd en sund og
nærende suppe med knald på både farve og smag.
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid 25 min. 4 personer
#
2 løg
2 gulerødder
1 spsk olie
2 fed hvidløg
4 dl røde linser
2 tsk stødt
spidskommen
2 liter grønsags- eller
hønsebouillon
2 cm frisk ingefær
saft af 1 appelsin
salt og peber
Tilbehør:
4 naanbrød eller
grovboller
1 lille bundt
basilikum
*
Hak løgene og skær
gulerødderne i små terninger.
Svits løg og
gulerødder i en gryde med olie i et par min.
Tilsæt knust
hvidløg, linser og spidskommen og svits et øjeblik.
Tilsæt bouillon og
lad det hele simre i 25 min.
Tilsæt fintrevet
ingefær og blend suppen til en fin glat puré.
Varm suppen godt
igennem og smag til med appelsinsaft, salt og peber.
Server suppen i
skåle med et drys frisk basilikum og brød til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin