Logo

Rosenkålssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 liter hønsesuppe
3 skiver bacon, ikke for fedt
2 porrer
5oo gram rosenkål
6 fed hvidløg
olivenolie
evt. suppenudler
salt og peber

Løg, hvidløg og bacon skæres i tern og koges møre i olie i en tykbundet gryde. Det må ikke tage farve.
Suppen hældes på. Kog op, kom rosenkålene – helst små og pænt pillede - ved og lad dem koge møre, men heller ikke mere. Kom evt. en håndfuld suppenudler ved. Og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her