Logo

Rosmarinolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dressing / marinade

2 ½ dl olie
2 - 3 spsk friske rosmarin-nåle

Kom olie og krydderurter i en gryde og varm den hurtigt op, til den begynder at syde lidt. Sluk for varmen.
Si olien gennem en tragt i over i en lille ren flaske. Luk flasken tæt.
Når olien er afkølet, opbevares den i køleskab, for at bevare smagen
længst muligt.

Tips:
Husk at olien har en stærk smag og skal bruges nøjsomt. Olien giver en aromatisk smag til alt fra stegt eller grillet fisk til grønsagsretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her