Rå squash er gode i salat, især i ganske tynde skiver. Brug
en kartoffelskræller eller en ostehøvl til at høvle squashen i tynde bånd.
Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
300 g kalveschnitzler (eller svinekød eller kalkun)
½ spsk smør og olie
Squash salat:
1-2 squash
2 spsk citronsaft
3-4 spsk olie
salt og peber
30 g ristede valnødder
2 spsk hakket persille og basilikum
Tilbehør: nye kartofler
*
Vask squashen og skær den i tynde lange skiver eller
strimler med en kartoffelskræller eller en ostehøvl.
Pisk citronsaft sammen med olie, salt og peber og vend
squashskiverne i.
Drys med hakkede, ristede valnødder og friske krydderurter.
Krydr schnitzlerne med salt og peber og steg dem på en varm
pande med smør og olie 2-3 min. på hver side.
Giv nye kartofler til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin