En lammeculotte
passer lige til to personer og så er den nem at tilberede. Udnyt ovnvarmen til
tilbehøret: Vend skrubbede nye kartofler med lidt olie, salt og peber og bag
dem i ovnen ca. 25 min. Peberfrugter skåret i både er også gode på den måde de
skal blot have 10-20 min. efter tykkelse. Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 25 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
1 lammeculotte (300
g eller 4 lammekoteletter)
1 håndfuld frisk
mynte
1 håndfuld frisk
basilikum
30 g valnøddekerner
1-2 fed hvidløg
3-4 spsk olie
1 tsk citronsaft
(eller vineddike)
salt og peber
Tilbehør:
nye kartofler og
grønsager
Tænd ovnen på 200 °C.
Krydr lammeculotten
med salt og peber og brun den på en pande med olie.
Steg den færdig i
ovnen (ca. 20 min).
Skyl mynte- og
basilikumblade og tør dem.
Hak dem sammen med
valnødder og hvidløg i en blender eller hurtighakker.
Tilsæt olien i en
tynd stråle og kør det jævnt.
Smag til med
citronsaft, salt og peber.
Skær kødet i tynde
skiver og dryp pestoen over.
Server med nye
kartofler (kogte eller stegt i ovnen) og grønsager.
TIPS: Vælger du
koteletter, skal de steges på en varm pande (2-3 min. på hver side).
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin