Til 4 personer
#
Kødboller:
500 g hakket kalkun- eller svinekød
1 lille løg
2 spsk rasp eller brødkrumme
2 dl mælk
1 æg
salt og peber
Tomatsauce:
1 løg
2 spsk olivenolie
2 dåser flåede tomater
1 dl tomatketchup
1 spsk oregano
salt og peber
Tilbehør: spaghetti og parmesanost
*
Hak løget fint.
Rør farsen med løg, rasp, mælk, æg, salt og peber.
Lad farsen hvile ½ time et koldt sted.
Form små kødboller, og steg eller kog dem.
Hak løget fint.
Varm olien, og steg løgene.
Tilsæt tomater, ketchup og oregano.
Smag til med salt og peber.
Vend kød bollerne i tomatsaucen, eller server det hver for sig.
Kog pastaen, og server tomatsaucen og høvlet parmesanost til.