Logo

Børnevenlig spaghetti med små kødboller i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Børnevenlig spaghetti med små kødboller i tomatsauce

Til 4 personer

#

Kødboller:

500 g hakket kalkun- eller svinekød

1 lille løg

2 spsk rasp eller brødkrumme

2 dl mælk

1 æg

salt og peber

Tomatsauce:

1 løg

2 spsk olivenolie

2 dåser flåede tomater

1 dl tomatketchup

1 spsk oregano

salt og peber

Tilbehør: spaghetti og parmesanost

Hak løget fint.

Rør farsen med løg, rasp, mælk, æg, salt og peber.

Lad farsen hvile ½ time et koldt sted.

Form små kødboller, og steg eller kog dem.

Hak løget fint.

Varm olien, og steg løgene.

Tilsæt tomater, ketchup og oregano.

Smag til med salt og peber.

Vend kød bollerne i tomatsaucen, eller server det hver for sig.

Kog pastaen, og server tomatsaucen og høvlet parme­sanost til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 7.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her