Logo

Boller i kaperssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller i kaperssauce - en ret der er let at lave til mange - for eksempel til nem aftensmad. Server genre retten med kogte kartofler og salat. Velbekomme.

1 portion Fars af flæskekød

- 500 g flæskekød, hakket

- 1 løg

- 80 g hvedemel eller rasp

- 2-3 dl mineralvand

- 2 æg

- 1 knust bouillonterning

- salt og peber

--

1 suppevisk

1 løg

1 kvist frisk eller tørret timian

2 spsk smør eller margarine

3 spsk hvedemel

1-2 spsk kapers

1 knsp sukker

hvid peber

1 æggeblomme

Tilbehør: kogte kartofler, salat

*

*

Rør flæskekødsfarsen og lad den hvile.

Kog 1½ liter vand 10 minutter med suppevisk, ituskåret løg og timian og kog derpå kødbollerne møre heri.

Brug en dessertske til at stikke bollerne af med.

Tag gryden af varmen og hold bollerne varme i suppen.

Bag fedtstoffet af med hvedemelet og spæd med så meget af suppen, at der dannes en ikke for tyk sauce.

Tilsæt kapers, sukker og peber og legér saucen med æggeblommen.

Lad den herefter ikke koge.

Læg bollerne i saucen og server kogte kartofler og salat til retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her