Logo

Farverig laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
600 g laksefilet
3 peberfrugter
150 g champignon
1 squash
1 dl olie
1/2 dl citronsaft
2 fed hvidløg
krydderurter
smør
salt
peber

Olie, hakket hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter blandes, og laksen marineres heri i køleskabet i mindst 20 min.
Grønsagerne skæres i strimler (vælg gerne peberfrugter i forskellige farver), sauteres i smør og smages til med salt og peber.
Læg grønsagerne i et ovnfast fad, placér laksen ovenpå og hæld overskydende marinade over.
Sættes i ovnen ved 200° i ca. 18 min.

Servéres med ris eller pasta samt evt. brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.