Logo

Flækket svinemørbrad med sennep og urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svine mørbrad
Friske krydderurter: feks. bredbladet persille, koriander, oregano, salvie, basilikum.
Dijon sennep
salt og peber
olie, gerne en krydder olie

Mørbraden skøres op og smøres med sennep og olie og fyldes med urter. Derefter snøres mørbraden sammen igen med snor.
Mørbraden skal have ca. 35 minutter på grill under hyppig vending.
Mørbrad er ret fedtfattigt og bliver derfor tørt, derfor skal det enten fyldes med et eller andet eller marineres godt før det grilles. Ovenstående kan også suppleres med feta (noget af det med smag –ikke Arla), eller hakkede oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her