Logo

Frikadeller, bulgarske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

1 skive grahamsbrød
1 bdt persille
1 løg
1 fed hvidløg
Salt og peber
400 g hakket lammekød
1 æg
1 spsk olie

Blød brødet op i vand. Hak løg og persille meget fint. Bland det hele med kødet i en skål. Pres hvidløg over. Tilsæt æg, peber og salt. Form 8 frikadeller som lægges på en pande med olie. Steg dem 5 minutter på hver side. Server med smørristede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her