Logo

Fyldig kyllingegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 kyllingefileter
1 dåse flåede tomater
2 dl hønsebouillon
6 kartofler
2 løg
2 stilke bladselleri
½ tsk peber
2 dl ærter
1 tsk tørret merian
 
Bland tomater og bouillon og bring det i kog.

Skræl kartoflerne og skær dem i tern, pil og hak løget.
Rens bladselleriet og snit det fint.
Kom kartofler, løg og selleri i gryden.
Lad det koge 10 min. og krydr med merian og peber.
Skær kyllingefiléterne i tern.
Kom kylling og ærter i gryden og lad det koge 10 min. til kyllingen er mør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her