Logo

Hofgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg flæskesmåkød
250 g champignoner
50 g margarine
1 tsk salt
1 tsk paprika
1 dl vand
½ kg dåse tomater m/væde
2 dl fløde
1 dåse små grønne bønner

Kødet brunes.
Champignonerne svitses og hældes i gryden til kødet.
Krydderier, vand og tomatsaften tilsættes.
Retten småsteger ¾ time.
Tomater og fløde hældes i.
Retten koger igennem, smages til og jævnes evt. (kartoffelmel med vand).
Bønner uden væde fordeles i gryden og varmes igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her