Logo

Kalkungryde med mornaysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk squash i 1 cm skiver
250 g broccoli
5 stk rensede forårsløg eller lidt porre
25 g smør
500 g kalkunbryst i tern
21/2 dl mornaysauce
1 dl mælk
1 tsk tørret timian
½ tsk groft salt
peber
 
Tilbehør: ris
Pynt: fint strimlet top af forårsløg
 
Del squashskiverne i kvarte.
Skær broccolien i små buketter, og stokken i tynde skiver.
Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker.
Lad smørret blive gyldent i en sauterepanden.
Brun kødet i ca. 2 minutter.
Tilsæt mornay sauce, mælk og krydderier og bring det i kog.
Vend grønsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2 ½ minut.
Smag gryderetten til og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her