Logo

Kalkunoverlår i tern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bakke pasta, frisk
2 spsk olie
1,5 spsk salt & peber
1 tsk karry
1 peberfrugt, rød
800 g kalkunoverlår i tern
8 forårsløg
4 stilke persille, bredbladdet hakket

Olie varmes på panden, karry "brændes af" og kalkunoverlår i tern tilsættes.
Krydres med salt og peber. Steges i 5-6 min.
Peberfrugt renses og skæres i strimler, forårsløg renses og skæres i skiver på skrå.
Grøntsager tilsættes kødet og steger med i 2-3 min.
Persillen hakkes fint.
Pasta koges, dryppes af i sigte og vendes med kødet på panden.
Drysses med persille inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her