Logo

Kalvekarbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket kalvekød
1 lille løg
1 æg
2 spsk kapers
6-8 sardeller (evt. benfri sild)
3 spsk hvedemel
15 g smør
1 spsk olie
1 citron

Kalvekarbonader:
Bland hakket kalvekød med finthakket løg, æg, kapers og hakkede sardeller. Krydr med peber.
Lad farsen hvile mens tilbehøret tilberedes:
Form fire kalvekarbonader.
Vend dem i hvedemel og steg dem i smør og olie på panden ved middelvarme i ca. 5-7 min på hver side, til de er gennemstegte.
Pres citronsaft over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her