Logo

Kyllingelår med honning og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kyllingeoverlår
1 spsk honning
1 citron i tynde skiver
1 tsk timian
salt, friskkværnet peber
 
Dup lårene tørre, og læg dem i et ovnfast fad.
Lun honningen, og fordel den oven på skindet.
Læg en tynd skive citron på hver og drys med lidt salt, peber og timian.
Steg lårene midt i ovnen ca. 45 min., til de er gennemstegte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her