Logo

Lam med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstor aubergine
1 spsk salt
2 spsk vegetabilsk olie
500 g magert lammekød i tynde skiver
2 fed hakket hvidløg
1 hakket, udkernet rød chili
2 spsk fishsauce
1 spsk sammenpresset, brun farin
¾ dl vand
20 friske mynteblade

Skær auberginen i mundrette stykker og kom dem i et dørslag.
Drys med salt, bland godt og lad dem trække i 20 minutter.
Skyl auberginestykkerne under koldt vand og dryp godt af.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande.
Tilsæt lam og hvidløg og steg, til det er brunet - evt. ad flere omgange. Tilsæt auberginestykker og chili og lynsteg ved moderat varme i 5 minutter.
Rør fiskesauce, brun farin, vand og mynteblade i og steg i yderligere 1
minut, til auberginerne begynder at blive bløde.
Bliver saucen for tyk, tilsættes mere vand.
Server retten med dampkogte, langkornede ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her