Logo

Lammebov med linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebov med ben
salt og peber
200 g brune linser
50 g .bacon
3 dl vand
½ tsk timian
300 g gulerødder
400 g majroer

Lammeboven gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen i ca. 15 min. ved 225ºC og vidersteger ca. 1 time ved 160ºC.
Baconen klippes i strimler og svitset i en gryde.

Linserne tilsættes og svitses med et par minutter.

Vand og timian tilsættes, og linserne småkoger under låg i ca. 25 min., til de er møre.
Gulerødder og majroer skæres i tynde strimler, der koges 2-3 min. i letsaltet vand.
Væden hældes fra linserne.
Boven skæres i skiver og serveres med linser og grønsager.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her