Logo

Mørbrad i Mornaysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
2 løg
2 ds flåede tomater
1 mornay sauce
2 fed hvidløg
basilikum
evt. cocktailpølser

Svinemørbraden skæres i skiver og brunes på panden.
Derefter hældes alt i et fad og røres sammen. Derefter stilles det i ovnen ved 200ºC og står der i 45 min.
Ris koges og der serveres hvidløgsflûtes og rødvin til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her