Logo

Pebret bøf af oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket oksekød 10-12 % fedt
1 æggeblomme
1 spsk lys dijonsennep
3-4 spsk groftstødt peberblanding
smør og olivenolie til stegning

Rør kødet med æggeblomme og sennep, del og form det til større eller mindre bøffer og vend dem i groftstødt peberblanding, før de steges på panden ca. 3 minutter på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her