Logo

Røget berberiandebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Berberiandebryst
Groft salt
 
Skær skindet fra.
Skindet kan evt. snittes i tern og brunes på panden som "baconterninger" og bruges som pynt i salaten.
Vend berberiandebrystet i salt, hvil 15 min.
Læg stykkerne på risten (eller hæng dem i en krog) i rygeovnen.
Varm ovnen op til 80°C (ovnen skal op på 80°C for at slå evt. bakterier ihjel.) ryg i ca. 10 min. sænk temperaturen til 70°C og ryg videre i  ca. 50 min.
Hvis berberianden ikke får helt nok i rygeovnen kan man give den et par minutter på grillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her