Logo

Røget hellefisk med cidersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600-700 g røget hellefisk
4 dl vand

Cidersauce:
2 skalotteløg
1 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
3 dl æblejuice eller æblecider
2 dl fløde
1 tsk creme fraiché
100 g smør
2 tsk finthakket græsløg
2 syrlige æbler

Pil løget og skær det grovt.
Svits den i olivenolie til den er blank.
Tilsæt hvidvin og æblejuice eller cider.
Kog det ind til ca 1 dl væske
Tilsæt fløde og creme fraiché - kog,
tilsæt smør og salt og peber
Skræl og del æblerne i små terninger
Tilsæt æbler og græsløg lige før servering.

Skær hellefisken i serveringsstykker. Damp stykkerne i vand til fiskekødet løsnes fra benene - ca. 10 minutter.

Serveres med kogte kartofler og dampet broccoli og selvfølgelig saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her