Logo

Rensdyr gryderet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rensdyrkød (gerne med talg)
3 spk olie med chili
3 tsk karry
2 ½ dl fløde
3 dl bouillon
2 løg
 
Rensdyrkødet skæres i skiver.
Karry svitses i olie, derefter tilsættes rensdyrkødet og svitses med videre mens man rører i 5 min.
Tilsættes bouillon, og simre lidt i 5-10 min.
10 min før servering tilsættes fløde og hakkede løg.
Gryderetten serveres med ris. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her