Kødet til
karbonaderne er æltet sammen med finthakket forårsløg, og pakket ind i tynde
skiver skinke før stegningen.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid: 10 min.
#
300 g hakket svine- og
kalvekød
2 forårsløg
4 skiver parma- eller
serranoskinke
1 spsk olie
1½ dl hvidvin
1-2 laurbærblade
salt og peber
Tilbehør: fx
råstegte kartofler broccoli eller grønne bønner
*
Ælt kødet sammen med
finthakket forårsløg, salt og peber, og form det til 4 små bøffer.
Pak dem ind i
skinke, og brun dem på en pande med olie.
Hæld vin ved, læg
laurbærblade på panden, og lad bøfferne simre, til de er gennemvarme, og væsken
er kogt lidt ind ca. 6 min.
Server bøfferne med
saucen og det ønskede tilbehør.
TIPS: Du kan også
lave en tomatsauce; Tag bøfferne af panden og tilsæt 2 grofthakkede tomater og
1 spsk hakket persille. Lad det simre 2 min og smag til med salt og peber.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin