Logo

Stegt due med selleri og æble kompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 duer
½ skrællet selleri
1 æble
1 dl fløde
frisk peberrod efter ønske
salt og peber

Krydr duerne med salt og peber.
Læg dem på en rist og steg dem i en varm ovn, 200ºC 15 minutter.
Tag dem ud og lad dem hvile lunt 5 minutter.
Del sellerien og kog den i en rummelig gryde med vand til det dækker i 5 min.
Tilsæt æblet der er delt i kvarte uden kernehus.
Kog det yderligere 5 minutter. Hæld vandet fra og tilsæt fløde.
Smag til med salt og peber.
Mos det let med en gaffel og vend med frisk reven peberrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her