Logo

Stegt inderlår med ris og rødbede-chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt inderlår med ris og rødbede-chutney

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

4 stk svineinderlår

4 dl ris

250 g grønne bønner

Salt og peber

Olie

Smør

Rødbede-chutney:

3 mellemstore rødbeder

2 dl eddike

2 dl vand

0,75 dl sukker

4 laurbærblade

2 rødløg

Lidt honning el. sirup

  

Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker.

Kog eddike og vand op sammen med sukker og laurbær i den lille gryde.

Kog rødbederne møre i lagen, ca. 25 min.

Skær rød løget i halve ringe.

Steg rødløget på panden i lidt smør og tilsæt honning.

Hæld lagen fra rødbederne og vend de to ting sammen.

Smag til med salt og peber.

Kog risene i den store gryde i dobbelt mængde letsaltet vand i 20 min.

5 min. inden risene er færdige, tilsættes fintskårne grønne bønner.

Risene koges , gryden tages af og pakkes i et håndklæde når risene er kogte.

Panden bruges først til rødløg og honning, skylles og derefter til kødet.

Krydr kødet med salt og peber og steg det i lidt olie og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her