Logo

Stegt kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kalkunbrystfilet
25 g margarine
salt
peber
4 dl hønsebouillon
1 dl fløde
Meljævning

Kødet gnides med salt og peber og brunes i varmt fedtstof i en gryde. Lidt bouillonen tilsættes, og retten steges videre under låg i ca. 40 min.
Når kødet er gennemstegt, tages det op og holdes varmt, mens saucen tilberedes.
Resten af bouillonen samt fløden kommes i gryden, jævnes med meljævning, koges igennem 5 min. og smages til med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her