Logo

Strudsesteaks med Madagascarpeber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 strudse steaks
Madagascarpeber
2 dl rødvin
4 spsk cremefraiche
1 spsk dijonsennep
smør

Krydr strudsesteakene med Madagascarperber og salt og steg dem i smør et par min. på hver side.
Pak kødet ind i alufolie.
Kog panden af med rødvin og reducer saucen til ⅓.
Rør cremefraiche i og lad det simrer lidt. Lige inden servering smages til med dijonsennep.
Anret en strudsesteak på hver tallerken og hæld saucen over.
Serveres med råstegte kartofler; grøn salat med æbler i og hertil en let sennepsdressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her