Logo

Svinekam stegt som vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook
1 kg svinekam uden svær
Lidt smør
Salvie
Rosmarin
Enebær
Merian
300 g waldorffsalat
Tyttebær
1/2 l. brun kalvebouillon
Piskefløde
Gelé
kulør

Svinekam brunes i smør og krydres med salvie, rosmarin, merian, enebær, salt og peber.
Steges i ovn ved ca 180°C i ca. 1 1/2 time.
Den sidste 1/2 time tilsættes 5 dl vand ved stegen. Hviler i ca 15 min. før udskæring.
Stegeskyen sigtes ned i den brune kalvebouillon og reduceres (koges ned) til ca. 5 dl haves.
Fonden jævnes til passende konsistens haves og tilsættes lidt piskefløde, smages til med gelé, salt og peber. Evt. lidt kulør.
Serveres med salat waldorff, tyttebær og flødesauce.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (2 stemmer)
Siden er blevet set 5731 gange.

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

TAGS

Gode tilbud til dig

Fodspor
Feedback
Tip en ven