Logo

Tun- og torskerognsfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

1 dåse tun i vand
1 dåse torskerogn
1 hakket løg
2-3 spsk hvedemel
1 æg
evt. lidt mælk eller vand

* Tilberedning

Tun findeles med en blender eller en gaffel.
De øvrige ingredienser tilsættes, farsen skal være fast.
Formes og steges som almindelige frikadeller.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her