2 kg revelsben 4-5 cm tykke
salt og peber
2 løg
3-4 stilke blegselleri
1 grøn peberfrugt
50 g smør
1 ds ananasterninger
1 ½ dl eddike
2-3 spsk farin
2 fed hvidløg
½ tsk stødt nelliker
½ tsk stødt ingefær
½ dl kinesisk soya
majsstivelse
Læg revelsbenene i en bradepande og krydr med salt og peber. Steg dem i ovnen ved 175°C i 1 time. Gør imens fyldet parat.
Pil og hak løg. Skær blegselleri og peberfrugt i små terninger.
Svits det i fedtstoffet. Tilsæt ananas og svits med.
Tilsæt eddike, farin, knust hvidløg, krydderier, kinesisk soya og ananassaft.
Koges op og jævnes med majsstivelse. saucen hældes over kødet og det sættes i ovnen i 1 time ved 175°C.
Server med løse ris og mangochutney.