100 g hvide butterbeans
200 g aubergine
salt og peber
2 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
frisk basilikum
400 g hakket vildsvin
2 skiver parmaskinke
2 kviste rosmarin
Læg bønnerne i blød natten over.
Kog dem i frisk vand i ca. 35 min.
Skær auberginer i skiver og salt dem.
Lad dem dryppe af i 1 time og dub så saltet af.
Steg skiverne ved kraftig varme i halvdelen af olien til de er let brune på begge sider.
Kom tomaterne ved med lage og lad det koge ind til en tyk masse.
Kom bønnerne ved og smag til med basilikum.
Form to pæne bøffer af kødet.
Kom skinken rundt langs kanten og stop en kvist rosmarin ind under.
Brun bøfferne på en pande ved kraftig varme i halvdelen af olien.
Drys med salt og peber og steg videre ved middelvarme ca. 6 min. på hver side.