Kan serveres med kartoffelmos, ris, kogte kartofler eller med
grønsagscrumble.
#
500 g dyrekød uden ben
Marinade:
10 enebær
1 fed hvidløg
3 dl rødvin
smør eller margarine
2 skiver bacon
3 løg
250 g champignon
1 spsk tomatpure
1 laurbærblad
salt, peber og evt. persille
*
Skær kødet i terninger og bland det med de knuste enebær og hvidløg og hæld rødvinen over.
Lad kødet trække i 1-2 døgn i marinaden.
Tør kødet af med i rent viskestykke (køkkenrulle), brun det på en
stegepande og læg det i en gryde.
Svits også de rensede champignoner og kom det hele i gryden.
Kog panden af med marinaden og hæld skyen over kødet.
Tilsæt krydderier og lad kødet simre under låg i 1 ½-2 timer.
Kødet skal være godt mørt.
Serveres med kogte kartofler eller kartoffelmos.
En dejlig opskrift fra madABC blandt over 30.000 forskellige
opskrifter.