Logo

Ananas-chokolademousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g chokolade
2 spsk ananassaft
1 æg
4 ananasringe
2 dl piskefløde

chokolade og ananassaft smeltes sammen i en kasserolle.
afkøl lidt.Del ægget i blomme og hvide.
rør æggeblommen i den smeltede let afkølede chokolade.
pisk hviden stiv. vendes i moussen.
pisk fløden stiv. vendes i moussen.
fordeles i portionsglas.
Ananasringe skæres i terninger.
lægges oveni portionsglassene.
stilles i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her