Logo

Ananasis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstor ananas
3 dl vand
1 dl citronsaft
200 g sukker
½ l. fløde
korn af en vaniljestang

Skræl ananasen og skær kødet i tern. Kog vand citronsaft og sukker sammen og kom ananastern deri. Afkøl og kør evt. i food-processor til det er jævnt. Pisk fløden og smag til med vanilje og ven ananasmosen i, Frys massen mindst 4 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her