Logo

Appelsinbudding 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sukker
1 dl vand
9 blade gelatine
5 dl letpisket fløde
1 dl friskpresset appelsinjuice
1 appelsin

Sukker og vand koges op, og den udblødte gelatine smeltes heri. Lun appelsinsaft tilsættes, og til sidst vendes den letpiskede fløde i. Serveres med appelsinfileter, som er vendt i mandelmel (blendede mandler) og stegt på en pande i ca. 30 sek.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her